Projekti


Stvaraonica – portal za kreativne ljude bio je aktivan od 2007. do 2015. godine. Arhivirani portal s galerijom slika i forumom sada je dostupan za čitanje i pregledavanje. Sve je počelo forumom stvaram 2006. godine (na phpbb platformi), koji je 2009. godine integriran u portal Stvaraonica pogonjen na Joomla 1.5 platformi, a phpbb uspješno je migriran u FireBird oblik, koji je kasnije postao Kunena. Broj aktivnih korisnika popeo se na više od 2000. Projekt je bio vrlo uspješan, ali broj korisnika i potrebnih radnji za njegovo kvalitetno održavanje uvelike je premašivao broj raspoloživih suradnika koji bi se na dnevnoj bazi bavili nužnim i zahtjevnim zadacima administriranja, programiranja, moderiranja, održavanja pogona i praćenja izmjeni, stoga je 2015. portal arhiviran.   

Stranica privatnih iznajmljivača apartmana obitelji Pleša u Staroj Novalji na otoku Pagu

Apartmani Pleša – mrežna stranica privatnih iznajmljivača apartmana obitelji Pleša u Staroj Novalji. Stranica je prvobitno izrađena na platformi Joomla 1.5, a s napredovanjem same platforme i stranica je redovito unapređivana u skladu s novim verzijama Joomle. Stranica www.apartmani-plesa.hr sadrži prikaz apartmana, galeriju fotografija, kontaktni obrazac, Google mapu s mogućnošću navigacije, informacije o načinu dolaska na odredište, uključujući i ažurirani red plovidbe trajekata Prizna – Žigljen.

Premda na Jadranu postoje brojni iznajmljivači istog naziva i slične ponude, zahvaljujući kvalitetnom sadržaju stranice www.apartmani-plesa.hr i usklađenosti s ključnim riječima (SEO optimizacija), poveznica koja vodi na stranicu prikazuje se na vrhu tražilica prilikom organskog pretraživanja.

Stranica privatnih iznajmljivača apartmana u Ždrijacu pokraj Nina obitelji Kipson

Apartmani Kipson