Ova stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranice slažeš se s njihovom upotrebom.

Pozdrav, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
  • Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: PONČO

Odgovor:PONČO 18 Sij 2010 19:20 #21

  • Lorna Doone
  • Lorna Doone's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Sve što ruke mogu moja su vječna fascinacija!
  • Postova: 588
  • Karma: 6
...si vidla Jano!? Nismo samo mi lude!!!
Išla sam ja i korak dalje... naime, frendici se sviđao prsluk (kao majca bez rukava) pleten od konca u nekom fensi-šmensi butiku. Pa smo poslale njenu kćer koja je "posudila" komad u svlačionu, fotkala, onda sam ga na temelju slika i ja išla vidjeti, zapisala redoslijed izmjene mustri i - isplele nešto tog stila. Frendica je zadovoljna!

Sjećam se koja je vuna bila, a i koje su igle bile!
Evo direkt zapis iz moje teke... valjda ćete se snaći!
poncho-20100118.jpg
Zadnja izmjena: : 18 Sij 2010 19:26 od Lorna Doone.
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 18 Sij 2010 19:33 #22

  • Lorna Doone
  • Lorna Doone's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Sve što ruke mogu moja su vječna fascinacija!
  • Postova: 588
  • Karma: 6
A da dio ove teme prebacimo na PLETENJE???
Moderatorice? Ovaj dio kad se upleo pleteni poncho u temu heklanja... ispričavam se!
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 18 Sij 2010 20:27 #23

  • drenka
  • drenka's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Postova: 387
  • Karma: 8
Da i ja slazem se!
ALi samo taj dio neznam kako da pomestim.Mogu celu temu pomestiti.Evo idem probati
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 19 Sij 2010 10:19 #24

  • helenax1
  • helenax1's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Postova: 3
  • Karma: 0
Pozdrav svima :hej:
Odlične su vam ideje i ovaj bijeli poncho je mrak :cheer:
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 19 Sij 2010 10:23 #25

  • Jana
  • Jana's Avatar
  • OFFLINE
  • Glavna i odgovorna
  • Postova: 1492
  • Zahvala primljena: 6
  • Karma: 8
Pozdrav i tebi, Helena, i dobro nam došla :cheer:
Sreća prati hrabre!
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 19 Sij 2010 12:13 #26

  • sestincanka
  • sestincanka's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Postova: 433
  • Zahvala primljena: 1
  • Karma: 5
Dobrodošla Helena! :cheer:
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 19 Sij 2010 13:03 #27

  • helenax1
  • helenax1's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Postova: 3
  • Karma: 0
Hvala:)
evo ne znam ako ce vam ovo sta pomoci, ali jedan link s puno poncha :onastrika:

www.crochetpatterncentral.com/directory/ponchos.php
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 20 Sij 2010 13:46 #28

  • Inja
  • Inja's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Postova: 26
  • Karma: 0
Kakav impresivan i temeljit zapis!!!
Sad znam zašto mi ponovljene stvari ispadaju ponekad sasvim drugačije!! :hej:
thax
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 15 Velj 2010 15:10 #29

  • valliSa
  • valliSa's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Postova: 12
  • Karma: 0
evo ako nekog bude interesiralo jedan dječji pončo...
Zadnja izmjena: : 15 Velj 2010 15:14 od valliSa.
The administrator has disabled public write access.

Odgovor:PONČO 16 Velj 2010 14:38 #30

  • Anajecestoime
  • Anajecestoime's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Postova: 344
  • Zahvala primljena: 3
  • Karma: 2
Lorna, ovaj tvoj mi izgleda kao izvrsna mogućnost za sve vrste kombinacija, tj. mogućnost da se rješim nataloženih ostataka koji to nisu. :to:
The administrator has disabled public write access.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Vrijeme kreiranja stranice: 0.156 sekundi

Naši tekstovi

torta-od-siraOvaj kolač toliko je jednostavan da će uspjeti i apsolutnim početnicima u kuhinji, a toliko je ukusan da mu nitko neće moći odoljeti!

Ovaj recept sam uzela od vexy sa Coolinarike čiji sam i sama član...

Potrebno je:

1 kg šećera, 1/2 l ruma, 200 gr čokolade u prahu, 1 vanilin šećer i 1 l mlijeka.

Mlijeko, šećer i čokoladu u prahu miješati na laganoj vatri oko 15 minuta. Kad se ohladi dodati rum. Čuvati u staklenoj boci u hladnja

...

Ovaj mi je savjet danas stigao mailom, pa nije loše podijeliti informaciju. Ne znam koliko u ovome ima istine, ali vjerojatno ne može štetiti - naročito ovaj dio s ispiranjem hladnom vodom, to se sjećam da nas je još profesor biologije učio nekad davno u školi.

Ovu metodu uče vatrogasci u toku obuk

...